Kerstmarkten Frankrijk

Frankrijk
vanaf € 119 p.p.
3
Meerdere afreisdatums
Kerstmarkten

De kerstperiode, die hangt altijd samen met een gezellige, familiale sfeer. Het is die tijd van het jaar waarin de dingen wat relatiever worden, waarin mensen elkaar terugvinden en van elkaars gezelschap genieten bij een knetterend vuur. De typische geur van glühwein, prachtig versierde kerstbomen, uitnodigende chalets en soms... een verlichte ijspiste.

Transeurope selecteerde een aantal bestemmingen waar u dit heerlijke kerstgevoel zult beleven, waar u artisanale hoogstandjes op de kop kunt tikken of kunt proeven van de meest uiteenlopende streekspecialiteiten. Kortom, waar u helemaal in de kerststemming zult geraken.

Rouen

4 dagen Hôtel Littéraire Gustave Flaubert (kerstmarkt Rouen 23/11-31/12/17)

Rouen is onlosmakelijk verbonden met Jeanne d'Arc die hier stierf op de brandstapel. Ontdek de rijke geschiedenis van de stad met zijn kathedraal, oude vakwerkhuizen, slenter gezellig langs de oevers van de Seine. Rouen is ook goed gelegen om de bakermat van het impressionisme te verkennen: Giverny, Dieppe en Honfleur.

4 dagen voor € 119 p.p.

Inbegrepen

  • 3 nachten
  • 3x ontbijtbuffet
 
4 dagen Hôtel Littéraire Gustave Flaubert **** (kerstmarkt Rouen 23/11-31/12/17)

 

 

Rijsel

3 dagen Mercure Lille Centre Grand Place (kerstmarkt Rijsel 17/11-27/12/17 (niet op 25/12))

Rijsel heeft de laatste jaren een complete metamorfose ondergaan. De monumenten werden in hun originele pracht hersteld, de musea genieten internationale bekendheid en behoren tot de belangrijkste van Frankrijk, verkeersvrije straten nodigen uit tot stijlvol winkelen en talrijke groene zones zorgen voor een charmante toets. Je logeert in het centrum, op 50 m van Le Vieux Lille - het oude stadsdeel, en op 500 m van de winkelstraat rue de Béthune. In 15 minuten wandel je naar het Palais des Beaux-Arts. Hotel Mercure Lille Centre Grand Place **** is aangekleed op trendy wijze met hippe en eigentijdse accenten.

3 dagen voor € 149 p.p.

Inbegrepen

  • 2 nachten
  • 2x ontbijtbuffet
  • Citypass (48u geldig) waarmee je gratis gebruik maakt van het openbaar vervoer, je de city tour bus kan nemen, toegang krijgt tot bezienswaardigheden en musea (o.a. Palais des Beaux-Arts en het belfort), en ook inclusief een geleid bezoek van Vieux-Lille (met Franse of Engelstalige gids)
 
3 dagen Mercure Lille Centre Grand Place **** (kerstmarkt Rijsel 17/11-27/12/17 (niet op 25/12))

 

 

09 mei 2017

Collega Patrick bezocht vorige week het schip MSC Fantasia in Zeebrugge.

Dit mooie schip beschikt over 1637 prachtige kajuiten, een MSC Yacht Club, heel mooie spa- en wellnessruimte, fitness, binnen- en buitenzwembad met jacuzzi. Er zijn comfortabele...