Hotel Andaz Prinsengracht *****

Amsterdam
vanaf € 505 p.p.
citytrip
3
Meerdere afreisdatums
Hotel Andaz Prinsengracht *****

Onder de noemer "1917. Romanovs & Revolutie. Het einde van een dynastie." brengt de Hermitage Amsterdam dit jaar het mondaine Sint-Petersburg aan het begin van de twintigste eeuw in beeld, de kunst die toen volop bloeide, het tsarenpaar Nicolaas II en Alexandra, en de explosieve politieke en sociale omstandigheden tijdens hun regeerperiode. Films, foto's, schilderijen, toegepaste kunst en historische documenten vertellen het indrukwekkende en aangrijpende verhaal.

Hotel Andaz Prinsengracht is een tophotel op de site van de voormalige Stads­bibliotheek aan de Prinsen­gracht. Genieten van een authentiek en memorabel verblijf in het hart van deze wervelende wereldstad terwijl u zich laat verwennen door de attente, inspirerende service. Het interieur kenmerkt zich door zijn eigentijdse elegantie en is getekend Marcel Wanders, een Nederlandse designer met werken in het MoMa in New York en het V&A in Londen. De kamers zijn bijzonder hip.

Ligging

Een heerlijke ligging aan de Prinsengracht. U bent er omringd door het cultureel erfgoed van Amsterdam, de beziens­waardig­heden en de gezellige, levendige Jordaan. Het Anne Frank Huis en de Westerkerk bijvoorbeeld liggen vlakbij.

Faciliteiten

De stijlvolle lounge is het sociaal hart van het hotel, een heel aan­gename plek om te relaxen, voor een babbel of een koffietje. Bar. 
Wellnesscentrum met een waaier aan behandelingen, sauna, stoombad en fitness.

Maaltijden

Het restaurant geeft uit op de landschapstuin. De keuken is op basis van lokale, seizoensgebonden ingrediënten, steeds dagvers en van een verfrissende eenvoud die verrast. U kan kiezen uit een ruime wijnkaart.

Bijzonderheden

  • topdata: 04/08/17-05/08/17.

 

 

Accomodatie

5 Suites en 117 hypermoderne kamers die uitgeven op de tuin of de geklasseerde Prinsengracht. Ze zijn artistiek ingericht in een vernieuwende stijl die inspireert, en origineel gelinkt aan de Nederlandse geschiedenis. Verschillende design­accenten en -elementen.
Kamers met tuinzicht (standaard 31 m², large 31-36 m²) of met kanaalzicht (33-34 m²).

 

Ligging

Een heerlijke ligging aan de Prinsengracht. U bent er omringd door het cultureel erfgoed van Amsterdam, de beziens­waardig­heden en de gezellige, levendige Jordaan. Het Anne Frank Huis en de Westerkerk bijvoorbeeld liggen vlakbij.

 

Prijs

Prijs per persoon op basis van een 2-persoonskamer met zicht op de tuin:

periode prijs
02/07-31/08/2017 € 505
01/09-17/09/2017 € 605

singlekamer vanaf € 805

kanaalzicht vanaf € 565 p.p.

In deze prijs is inbegrepen:

  • 2 nachten in Hotel Andaz Prinsengracht in 2-persoonskamer met zicht op de tuin
  • 2 x ontbijtbuffet
  • vrij gebruik van de minibar (softdrinks en snacks)
  • dagelijks een glaasje wijn in de hotelbibliotheek (17-19 uur)
  • thalys heen en terug vanuit Brussel-Zuid (1e klasse, volgens beschikbaarheid tarief AX)
  • ticket voor de tentoonstelling '1917 Romanovs & Revolutie' in de Hermitage

RESERVEER DEZE PROMOTIE HIER

09 mei 2017

Collega Patrick bezocht vorige week het schip MSC Fantasia in Zeebrugge.

Dit mooie schip beschikt over 1637 prachtige kajuiten, een MSC Yacht Club, heel mooie spa- en wellnessruimte, fitness, binnen- en buitenzwembad met jacuzzi. Er zijn comfortabele...